Valborg!? I alla fall rally

Valborgsmässoafton? Vad betyder det egentligen.. Aja jag har i alla fall tillbringat den i en bil kan man säga. Körde hem till Markus, hämtade honom och körde han till stan, men på vägen så helt plötsligt la turbon i min bil av, otroligt roligt... Men i vilket fall så körde vi Markus och sedan till Kårestad med ett ärende och till slut hem till Skogstorp. Har äntligen fått sätta sig i soffan hemma i skogstorp, knasbil och massvis med krabb på vägen. Men nu! Sitter vi här jag och Ann med varsin dator då Erik och Peo sitter bänkade framför tvn och kollar rally. Imorgon bär det av till Nässjö för rally där med, bär iväg runt halv sju-sju tror jag.
Snart hoppas jag på sängen men får se, börjar faktiskt bli lite trött. Men först måste vi packa till imorgon, sen sova!
Godnatt på er, sov så gott och ha det sköj!

Torsdag!

Igår var det torsdag och jag var ledig. Just nu sitter jag och Erik och kollar på någon film på sf-kanalen, lite rolig är den ibland faktiskt. Erik är sjuk så har fått ta hand om den lille pojken idag, vi körde hem till Öjaby i morse sen åt vi lite toast och kollade på film, det gör vi fortfarande, fast har ätit lite pizza emellan med.
Igår försov jag mig till skolan och vaknade vid 8 när jag börjar kvart över, plus att vi var i Skogstorp så det blev lite bråttom, men var bara försenad tio minuter vilket var bra. Vi hade en redovisning på ett arbete vi började på förra veckan, vi skrev om islamska trädgårdar orkar inte skriva något om det för fy fasen det var inte roligt.
Jobbade lite igår med, fixade ut medlemskort till de som hade betalat och så!





Puss och kram skumbanan!

Kongen och lite biltvätt!

I helgen har det nästan varit fullt upp, i lördags hämtade vi ut husvagnen som har bott i ett garage någonstans under vintern. Jag backade faktiskt in vår faktiskt ganska stora husvagn på garageuppfarten hemma, eftersom pappa inte orkade.  Efter att det var gjort packade mamma och jag in oss i bilen och drog ner mot Kristianstad för lite rally.
Väl nere så kikade vi runt lite, försökte hitta anmälan men gick knappt sen när vi väl kom dit, hittade vi massvis med personer vi kände så roligt. Efter en stund gick vi och hälsade på Tobias och hans bil, men han var lite nervös.
I Kristianstad.

Senare drog vi oss ut mot målböjarna på sträcka 2, när vi kom dit märkte vi att det var en ganska bra bit att gå, speciellt med två små barn men det gick så bra så. Där ute fick vi se lite fina åk genom krokarna, bland annat en Jörgen som fick alla att hålla andan för några sekunder för fort gick det.
Måns fick en säng av Anna med hjälp av jackor så han hade det gott och låg och kikade lite och sov lite. Kalle hade fått en liten myrfamilj i byxorna som han sprang runt från famn till famn.
Snygging!!

En liten Måns sover under den pågående rallytävlingen.

Jag och Kalle leker med små kottar och stenar.

I väntan på att se Tobbes framfart.

Efter alla bilarna kommit förbi så körde vi in till Lönsboda där serviceplatsen var, på vägen hittade vi en start på en sträcka så stannade och träffade Tobias och Niklas, pratade lite med dem och kollade när de körde iväg. Åter påväg till Lönsboda igen så helt plötsligt när Anna bromsade till för en bil så lossnade avgasröret längst bak så vi fick serva lite där med. Sen kom vi äntligen fram till servicen.
Kalle och jag vinkar till bilarna.


Måns låg i vagnen och hade det mysigt.


Jag och Kalle


Anna, Kalle och jag.


Anna och Kallemys!


Service för fulla muggar


Denna bilden går knappt beskriva, så go liten kille som försöker lyfta däcken
med både ljudeffekten och miner. Gick dock inte..

När servicen var färdig drog vi oss mot Kristianstad igen och avslutade genom att kolla på prisutdelningen och kolla runt lite på bilarna och sen åkte vi hem. På kvällen fick jag vara chaufför igen och då var det fest på gång sen drog vi till mc donalds och sen hem ja vi hämtade Johanna med såklart. Sen körde vi hemåt igen och sov, vilket var väldigt skönt. Igår när jag vaknade hade jag igen röst kvar, fråga mig inte varför.. Senare på dagen tvättade jag och Erik min bil och sen tvättade jag även Anns bil (Eriks mamma) sen åkte vi till Öjaby och kollade film. och idag låter jag ganska risig i halsen men nu ska jag till Markus och äta.

See you later Aligator!

Fredag!?

Idag är det fredag, ja fortfarande den startade med nationellt prov som troligen gick bra, hoppas på det i alla fall.
Intensiv eftermiddag idag. Har städat min källare, försökt sätta dit dragkroken på mammas bil vilket inte gick så fick åka in och byta bil med Peter som inte var hemma, men det löste sig, däremot ringde han när jag kommit hem igen och sa att det var ett papper som skulle ligga i bilen så det var bara att köra in till stan igen, glömde dock nyckeln så var bara å vända... Ikväll har jag bara suttit och tagit det lugnt, vilat upp mig inför rallyt imorgon Kong Christan, ska ut och titta med mamma. Sen vet jag inte vart dagen bär mig. Men nu blev det bara ett kort inlägg för ska sticka till Erik nu.


Hörs imorgon!!!!

Helgen!

Kommer knappt ihåg vad jag gjorde i helgen, i lördags tror jag minsann jag var i Skogstorp på dagen och körde sedan till Öjaby på kvällskvisten för att sedan på söndagen åka till Ullared med Anna L, Pia, Anna S och Måns. Där blev det lite handlat, lite till Erik ganska mycket kläder faktiskt, och mycket annat.

Några av halsbanden, de nya är dock ganska mycket finare!



Nu i veckan har det varit lugnt, var i skolan i måndags ar även uppe på träningen lite, i tisdags hade vi studiedag så var lediga, Sköönt! fast var tvungen och göra lite beställningar men det gick fort. Sen i onsdags åkte jag, mamma och pappa till Lund så pappa skulle röntgas och träffa läkare eftersom han inte mår alls bra längre.
Det gick bra, vi fick svar på lite av det vi ville, men nu är det bara vänta. Mitt på dagen hade vi en lång väntan så vi åkte upp till Nova Lund, ett ganska stort köpcenter. Mamma och jag fyndade lite tröjor och sådant även lite saker till köket med. På kvällen var det ju fortfarande onsdag så det var dags för jobb på WMS igen, inte så länge denna gången, eftersom inte så många hade betalat. Igår kväll åkte jag ut till Skogstorp och sov där, dem håller på och renoverar badrummet så två toaletter är utslängda och klara sig på en när man haft tre innan. I alla fall var det stopp i avloppet igår med så då blev det lite kaos, borsta tänderna och kissa utomhus som vi var och campade, men det löste sig, idag på morgonen kom en snubbe och sög ut allting.
Idag har jag varit ledig som vanligt, åkte hem till Öjaby på morgonen och sov lite i soffan. sen kom Anna och Kalle och fikade på förmiddagen, mammas bullar fick högsta betyg då Kalle mumsade i sig hela tre stycken. Sedan åkte vi in mot stan för att hämta tröjor på PR-Active och sedan for vi vidare ner till stan för att äta och titta lite. Anna skulle fika med någon kompis sen så Kalle och jag fick lite egen tid bara vi två vilket var jättemysigt. Var även inne på jobbet en sväng och hälsade på, men när Anna kom tillbaka gick vi och pratade med Carro lite till sen åkte vi hem mot Öjaby, packade upp och kikade på tröjorna lite. Nu ikväll har huvudvärken kommit tillbaka som jag fick igår men har mest tagit det lugnt och så, snart kommer Erik med tror jag så då blire nog att lägga sig i sängen och titta på film eller spela tv-spel.
Kalle busade lite hemma i Öjaby, städade t ex lite med Annas sjal, Cola var också ganska populär.
Imorgon har vi nationellt prov i svenska B, skrivdelen.
Fast är inte speciellt orolig, hoppas på att det går bra bara.


Nehe, nu ska jag kolla klart på lyxfällan och sen sova!
Godnatt ha det bra, för det ska jag!

HejHejHallå!

Hej du glade!
Är hemma i Öjaby ikväll, ensam, för imorgon bär det av till Ullared tidigt på morgonen. Ska åka dit med Anna L, Pia och min syster Anna sen tror jag Måns ska med också, men vet inte säkert, men vi ska i alla fall tillbringa vår söndag till att trängas med galna tanter och arga gubbar, ska bli roligt.
Här får ni en bild på mig och min syster, julafton 2008.
Igår var vi på någon fest i stan, eller fest och fest mest sitta och snacka och dricka lite öl, men inget för mig när man kör, men prata fick jag ju. Senare vill Sandra och Lukas hem så då tog jag Erik med mig och körde hem de andra med så klart, men först blev det stopp på mcdonalds, ni är galna pojkar... Behöver inte säga mer än Crazy!!
Idag körde jag Erik till jobbet på morgonen åkte sen hem och la mig igen, vilket var väldigt skönt, men låg i sängen alldeles för länge så har varit jätteseg hela dagen. Kollade igen lite program jag missat i veckan, sen hämtade jag Eriken igen vid ett, han fixade lite med hemsidan när vi kom hem. Efter en stund var vi så sega båda två så somnade en stund på eftermiddagen, vilket inte gjorde det bättre för fy satan vad trött man blev sen.
Ikväll körde jag hem och har suttit och kollat tv med mamma, pappa var också med en liten stund men han orkar ju inte så länge. Nu är det faktiskt dags för sängen, sköönt!
Bjudning på en snygg bild på Erik!
Ha det bäst! See you later aligator!

Skogstorp!

Nu sitter jag hemma i Skogstorp och skriver ihop lite till Eriks sponsorer lite kallt här, det går faktiskt ganska bra men ändå inte.
Erik är ute och springer med Nisse och Ville.. Förvånande faktiskt!
Idag har jag varit ledig fast har jobbat och grejat runt på stan och sånt som man måste göra, lite åt pappa och lite åt mig själv. Sen hämtade jag Erik i skolan så vi körde till Plantagen och mötte syrran som ville ha hjälp med lite blommor, Varsågod!
Efter vi handlat blommor var vi helt jättetrötta så vi åkte hem och kollade lite tv-program på internet så åt vi lite och åkte sen hit.
Igår satt jag på WMS hela kvällen sen bar det av hemåt för att sova, hälsade på hemma hos Simon med, sen hem och sova, och det gick fort! 2 minuter och vi sov som grisar båda två.
Nu sitter jag här och fryser lite och ska nog fortsätta med bladet jag skulle göra, ja så får det bli för imorgon ska vi fortsätta med genomgång inför nationella i svenskan och sen göra klart våra grafiska produkter och uppgifter.

Godnatt på dig! Hörs en annan dag kanske..

..Skola..Jobb..

När vi slutade igår åkte jag upp och hälsade på Erik och Albin i garaget, han håller på att byta växellåda på Albin och det får han sköta själv, tror inte han vill ha hjälp av mig när det gäller det faktiskt.
Sen åkte jag hem och sov, kollade tv och gjorde klart redovisningen till idag, om blomstertrender bakåt i tiden inom sin egen släkt...
Dags att arbeta lite på WMS senare på kvällen, mamma hade ändå möte så satte mig för att gå igenom medlemsregistret, segt men måste göras. Sen var det hem till skogstorp för att sova men blev ganska störd av någon som inte kunde hålla vissa gaser inne...
Skola idag och i eftermiddag ska jag hem och ta det lugnt, jobba lite ikväll med, är ju ledig imorgon med så då kan jag ju jobba lite då kanske.
Nej nu ska vi redovisa snart så bäst att kolla igenom det kanske, om jag orkar.
Ha världens bästa eftermiddag!!

Ny blogg!

Åter igen en ny blogg, tagit bort den andra hoppas jag sköter denna lite bättre dock. 
Just nu sitter jag i skolan och har floristteknik, håller på med massvis olika saker till Öppet hus nu på lördag, allt är i vegetativ stil, men inget om sådant tråkigt här. När jag kommer hem ska jag plugga sen kanske till Wms och jobba senare ikväll, hela medlemssystemet måste gås igenom! Tråkigt, men någon måste göra det så varför inte, hoppas jag får pengar för det.
Ha det bäst, Hörs senare!

RSS 2.0