Idag

Idag..
Det tycker jag är en ganska bra rubrik faktiskt, den säger inte så mycket men ändå väldigt mycket..
Hah! Nu hängde ni inte med..
Snart flyttar vi. Det ska bli skönt, kommer bo på Toragårdsvägen 14 sen, en fräsch tvåa som passar oss perfekt! Har helt underbara vänner som ställer upp med både saker hit och dit, hjälp och även som shoppingvänner. Tänkte även skriva lite om mitt jobb, jag började jobba på landstinget i augusti, allt började med en vecka i Stockholm på utbildning, sen dess har jag bara fått DÅLIGA vibbar av Stockholm, kommer åka dit igen på höstlovet, och lära mig lite till antar jag. Men roligt gäng är vi! När jag kom hem var det dags att skriva ihop ett manus och bara köra på.
Nu undrar ju ni säkert.. Men vad sysslar du med egentligen, jo det är så enkelt att jag åker runt i skolorna (snarare i  årkurs 6 och 7) och föreläser om Tobak, alltså jag pratar om cigaretter, snus, vad som händer i kroppen, hur man kan säga nej, pratar även om grupptryck och mycket annat roligt. Och tro det eller ej, eleverna tycker också det är sjukt kul, det är flera klasser som har skrivit till mig och frågat om jag inte kan komma igen och att jag ska komma nuu och massor. Kul! Men viktigt att påpeka att vi i organisationen är inte emot brukare av tobak vi jobbar för den rökfria generationen. Dock att jag som person tycker det är onödiga pengar och onödigt att förstöra sin hälsa när man ofta behöver pengarna till annat, jag tycker det är själviskt att röka eller snusa. Men jaja. Det var mitt jobb som är så sjukt kul, idag var jag t ex på Öjaby skolan och pratade med 6orna, härligt gäng, också kul att träffa gamla lärare. Ska lite överallt i veckan, på fredag är det Älmhult som börjar, tänkte försöka boka en dejt med bästa AnnaL när jag är i Älmhult!
Igår var jag i stallet, där har jag inte varit på evigheter kändes det som. Gud vad skönt det var! Min lilla Silver har fått ny box då ägaren har utökat lite, har helt plötsligt fått för många hästar.. Han står ensam i sin del av stallet, men får snart sällskap av små fölisar som ska bo där jämte så han kan hålla dem i handen lite. Det var skönt att rida lite och bara få pussa lite på honom. Idag pratade jag lite med Maja (hon som också rider honom) om hur vi ska rida honom och så, kom inte fram till så mycket men det löser ju sig! Silver blev glad när jag kom, han kom direkt när jag gick till hagen han tyckte nog också det var längesen. Mysigt!
I helgen har det varit fullt upp med lek och massa mys, Kalle har varit på besök här hos oss, i tre dagar. Gick superbra! Nästan så han inte ville att Anna och Daniel skulle komma på söndags eftermiddagen. Måste vara ett bra betyg.. Vi har haft det riktigt bra hela helgen, har lekt, varit ute, tittat innebandy, och massa myys såklart!
Hoppas inte det dröjer så länge tills ni kommer igen pojkar!<3
Nehe nu undrar jag vart min familj tagit vägen, dock väldigt skönt att vara för sig själv lite. Ikväll blir det träning, och imorgon tidig morgon i Hovmantorp med några besök, och WMS på kvällen. Förresten en sista sak innan jag lämnar, någon som har något bra förslag på vad jag kan göra med mitt tråkiga hår, har verkligen ingen fantasi längre.. Vill ha något kul!
See you later alligator!

RSS 2.0