Skolan..

Sitter i skolan och väntar på min lärare så jag kan göra en redovisning och sen få köra hem.
Så undertiden lägger jag in lite bilder på saker jag har gjort i skolan, hoppas ni får lite bra inspiration..
Begravning
Begravning
Begravning
Bröllop
Bukett
Formarbete
Begravning
Begravning
Vegetativt
Bröllop
Buketter
Vegetativt
Bröllop
Tack och hej nu börjar jag..

Längesen..

Nu var det längesen jag skrev, har haft allt upp över öronen. Sitter i skolan nu så tänker inte skriva så mycket nu heller så det blir bara snabbinlägg.
Pappa är inlagd på sjukhuset nu igen, så bara jag och mamma hemma han har fått bältros men vi har inte fått så mycket information om det. I helgen var det rally i Mönsterås jag och Nina körde debutant och Erik tävlade såklart, Erik fick backa i ett vägbyte så han förlorade första och andraplatsen då och blev trea, vann dock två gullabodäck som han kan sälja till någon snubbe. Har fått massvis med bilder från ssr nu med så tänkte lägga upp dem här för vi börjar snart och ska kolla på någon serie som vi ska analysera sen. See you later!

Håller på att flytta målTKn så vi får plats med lite med bilar.
























Jag, Daniel, Kalle gör klart telefonlistan, Daniel och Månsan krabbar.


Dags för mat tycker Måns


Tjejsnack innan anmälan ska börja.
Emma, Mamma, Anna S, Tina, Jag, Anna L, Kalle och Sofie


Här sätter anmälan igång, Gullstrand är först fram ser det ut som


En trött Linda mitt i natten, Caféet har till och med öppnat


Start Torsdagkväll


A bilen innehöll Erik och Peo


Här har Tobbe precis kommit i mål på lördagen,
Kalle och jag hör hur det har gått.


Nu ska vi kolla andra rallybilar tycker han..


Fina var dom i alla fall


En Erik i mål med


Trötta grabbar i den bilen




South Swedish Rally 2010!

Hemma efter nästan en vecka i Ljungby, sjukt trött så går nog och lägger mig snart! varit en mycket rolig SSR helg, har gjort det mesta, regroup-Infodisk-packa-HQ-prisutdelning-efterbil-anmälan-barnflicka osv.. Igår hade vi funktionärsmiddag och fest, efter maten öppnade cafét så satt där en stund men drog ner till tältet sen där det var liveband en stund sen vidare in på Harrys där det var lite mer rallyfolk vilket var något roligare, Tina och jag drog oss ner till dansgolvet och röjde runt, dansade alltså, roligt! Harrys stängde dock vid 02.00 så vid halv tre tiden hittade vi en efterfest på hotellet hos Gullstrand tror jag vi hamnade, inte så många men blev lite rallysnack vilket var väldigt trevligt. Strax efter 4 gick vi ner några trappor och hittade ett annat gäng tror det var Lindqvist och Sääv med kartläsare, min syster hade hittat dit och en drös med annat folk. Gick upp och checkade läget en gång till sen ner igen, Tina gick och la sig och jag satt med dem andra en stund till. Framåt halv 5 började vi tänka på att sova, skulle ju trotsallt köra idag men men. Sen gick vi och la oss i vilket fall.

Just nu väntar jag bara på att Erik ska höra av sig och säga att han är påväg hem så ska jag dit och lägger mig i sängen och kollar film/sover, längre uppdatering kommer i veckan.



 














Ha det bra för nu orkar jag inte mer för idag!


Regn, kallt och Kalle!

I lördags morgon drog jag och mamma oss ner till Älmhult för att därifrån åka med Tobias ner till Tomelilla där det var rally på gång, klart vi är där då.
När vi kom ner dit lastade jag och Tobbe av sedan kom Daniel och Kalle, killarna skulle gå och anmäla sig så jag tog Kalle så gick vi och kollade på lite rallybilar.
Senare gick vi upp och hälsade på i anmälan där Anna, Emma och Pia var sedan tog vi oss ner igen då detta låg på en liten kulle med trappor och grejer, väl nere träffar vi på Kalles mamma Anna och lillebror Måns. Vi gick och hämtade vantar och dylikt till Kalle då det var ganska kallt och lite regnigt. När Anna skulle börja med sin start TK som hon hade hand om gick jag, Kalle och mormor Pia upp och kollade när det började komma bilar till svampabanan som var en av sträckorna, eftersom både Kalle och jag är väldigt förtjusta i rally och rallybilar av alla de slag så var det lätt att få båda underhållna denna dag.
När vi kom ner därifrån var det dags för lite mat så då blev det risifrutti, äpple och korv sen medans i ändå skulle gå med lite tidkort så passade Kalle på att sova lite, vilket var en smart idé, medans han sedan sov vidare tog jag Måns med mig på en liten rundtur och pratade med lite förare och kartläsare jag kände på servicplatsen.
På eftermiddagen gick alla bilar i mål och regnet hejdade sig lite då var det mycket spring med tidkort tur jag fick hjälp av Anna, Måns och Kalle. Sen busade vi och lekte fram till att vi alla skulle åka hem. Synd att Tobbe och Daniel fick bryta på grund av dålig väg då det förstörde kylare och grenrör. Jag hade en superbra dag  i Tomelilla även om det var kallt och regnigt.
Igår var vi i Uråsa med Eriks och Antes sponsorer, de fick leka lite och så, det var trevligt, men vääääääldigt kallt!! I alla fall, efter det tog vi bussen och körde hem Morgan och drog vidare för att hälsa på Simon men han var inte hemma men Markus och Viktor var där, satt och pratade lite sen körde vi hem Viktor och drog sedan hem och kollade på film, skönt eftersom jag var sjukt trött. Senare åkte vi till Öjaby och sov där och nu är jag i skolan, har nyss varit på Subway och ätit lite så sitter och väntar på att vi ska börja vår lektion om typ 10minuter.
Efter skolan ska jag köra hem och se så pappa är okej och sen vidare till min syster som bor utanför Älmhult, ska hälsa på henne lite och kolla på deras lilla kattunge, måste se om det är en tjej eller kille så den får rätt namn, som det ser ut nu ska den heta Astrid I alla fall sen får i se. Efter de ska jag köra Lowa till mina kusiner och hälsa på dem med lite.
Skönt att bara gå två dagar i skolan denna veckan, för på onsdag drar jag till Ljungby för att förbereda inför South Swedish Rally, blir där till söndag troligtvis ska bli superkul!!
Men nu börjar min lekton igen.
Mina kusiner och jag för 2år sen när vi var och
klättrade i berg när vi var i Mölle.
Tiene así que bueno para nosotros ven casi otra vez.

Rally Österlen

Nu är det äntligen helg igen! Gjort alla nationella prov färdiga idag vilket känns väldigt skönt, hade talet idag känns som det gick jättebra eller det såg ut så i alla fall "publiken" såg berörd ut och det var tanken. Hoppas jag lyckades!
I veckan har det inte hänt mycket med en snabb sammanfattning så har det varit mycket mycket motorsport
Måndags: Rallyåkarmöte, kopierade lite till SSR.
Tisdags: Styrelsemöte, åkte ner och kopierade lite till.
Onsdags: Jobbade på WMS, medlemskort och kopiering.
Igår var det materialhämtning och funktionärsinstruktioner i Ljungby
och idag är första och enda dagen utan motorsport denna veckan, men det är så roligt!!!!
Jaa, fick reda på mitt sommarschema igår från Vila var bara 4 dagar på hela sommaren, lite besviken och vet inte riktigt vad jag ska göra, bara gilla läget och försöka få tag på något annat med, dock väldigtväldigt sent ute, men hoppas på att någon nappar. Annars får jag åka till syrran och hjälpa till med huset och valpen och allt. Hoppas det löser sig, säg gärna till om ni vet något.
Imorgon är det Rally Österlen i Tomelilla som gäller åker härifrån strax innan 7 tror jag, ska möta upp Tobias i Älmhult och sedan samåka ner eftersom han ska köra där nere. Anna är redan där så henne träffar vi imorgon, jag ska åka ner och vara barnvakt till Kalle och säkert Månsen lite med så mamma fick åka med ifall det behövdes hjälp med något där nere. Detta blir en liten uppvärmning inför South Swedish Rally som är nästa vecka, kul!
Då åker jag ner på onsdag och kommer hem på söndag, hoppas vi ses där nere dock. Erik ska köra föråkare så glöm inte titta lite extra efter honom med. Men detta fick bli en snabb genomgång för nu ska jag sova snart, bara packa lite till imorgon först.
Sleep well big elephant!

..

Oj, vad dålig uppdateringen har varit i helgen.
Har varit mycket nu, massvis med rally och grejer då va. I fredags tog vi det bara lugnt eftersom det var rally på lördagen så skulle upp tidigt, det bar av mot Eksjö trakten för Erik skulle köra Nässjörundan. Jag och Erik satt och kollade på film hela vägen, sen var det väldigt mycket väntan där uppe, besiktning vid 8.00 och inte start förrens 12.00 segt!! Men det gick tyvärr inte så bra tillslut, ingen avåkning i alla fall, det var bra. Däremot gick inte bilen som den skulle riktigt, och Erik har varit sjuk i veckan vilket sätter sina spår.

I söndags var det träningsdag för rally killarna i Wäxjö MS, då var i ute och körde i Kavlatorp. Erik fick till bilen då det behövdes lite mer bensin och så var gamla vanliga Albin tillbaka igen. Det var väldigt fint väder så jag passade på att sitta lite i solen och det var ganska skönt vill jag säga. På kvällen drog vi till Markus och grillade med årydsfolket, det var så trevligt så. Sen var det väldigt skönt att lägga sig i sängen och sova.
Idag har  jag varit i skolan, hade uf-lektion så gjorde klart vår årsredovisning och lite sådant, sen hade vi floristteknik och fick ett nytt arbete, vi ska göra ett formarbete.. Det var inte så roligt men lite segt, hoppas det är bättre imorgon eftersom vi ska fortsätta med detta till och med onsdag. aja nu tar snart batteriet slut i datorn!
Ha det bäst,
Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0