Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaallå elleR!

Idag har jag varit i Rottne på lite möte, vi bestämde ganska lite saker på så lång tid egentligen, men jag tror på att det blir bra. Nu är alla jättenyfikna på vad det är vi har gjort men det kommer nog senare, hemligt!
Tillbaka till verkligheten.. Det har varit helt underbart väder idag ju, så härligt det kan vara med sommar, är ju dock lite sjuk vilket är ganska jobbigt. Speciellt nu när vi har tävling på lördag. Imorgon ska vi handla mat till serveringen jag och Ann, sen ska jag köra Erik till körskolan och sedan vidare till Ingelstad för att fixa i ordning allt inför lördagens tidiga start. 06.30 öppnar anmälan.. Men inte så farligt, dagen kommer nog gå ganska fort tror jag, hoppas inte på någon avåkning bara och på bra väder.
Nu ska jag kolla vidare på kniven mot strupen, coacha mamma när hon stryker och hosta lite i takt med Colan plinga. Låter riktigt roligt faktiskt. Eller inte!
Här kommer någon eller några roliga bilder jag hittade på datorn.

En bild på min underbart fina pojk.
See you later ali-aligator :)

Snorigt värre..

Idag äre snorigt i min näsa må jag säga!
Sitter i fåtöljen och äter äpple och kollar på min favoritkanal, sov i skogstorp inatt så tänkte ta lite sovmorgon men vaknade halv 6 av min jäkla förkylning.
På lördag är det dags för årets tävling, Dackefejden är på G och jag står detta året som seketariatsansvarig och tror att jag har koll på allt än så länge. Känns skönt! Ikväll är det funktionärsinformation för de som har hand om sträckorna sen har vi i organisationen möte med, sista innan lördag, jag ska kopiera upp tidkorten och det som saknas i pärmarna som jag och mamma gjorde i ordning igår.
Nu på lördag ska Erik ta sig igenom årets hemma tävling, vilket faktiskt är mitt mål. Nästa vecka tror jag jag ska möblera om mitt rum, fast vet inte riktigt hur än. Just nu orkar jag inte skriva mer, så bjuder på en bild på min systers nya hundvalp, Milwa!
Puss och hej, supersprej!

Tävling!

Just nu tävlar jag om ett presentkort på memories for life inne hos Diana
Missa inte denna häftiga tävlingen!
Tävlingen avslutas den 7 Juni.

Hoppas du också är med och tävlar!

RSS 2.0