Januari börjar året..

Hejsan hoppsan.. IGEN! Blev nyss gravt förbannad på denna sidan då jag skrev ett långt och fint inlägg men så försvanna det i tomma intet!!!!!!!!! Blö.. Handlade väl lite om att allt är ganska stressigt just nu, ska snart ha ett telefonmöte med Stockholmsgänget och lite till. Erik är också hyperstressad och har fullt upp så känns som vi aldrig ses typ.. Blir bättre snart, man tror att rallysäsongen är över på hösten efter sista tävlingen men ICKE, det är då det ska renoveras och byggas nya bilar osv osv.. Jaja, jag tränar endel också börjar känna att kroppen tar lite slut snart. Så Måns kom och bodde hos oss förra helgen, grymt bra! Goa lilla snorunge. Bra att få låna lite sådära när man behöver dem små liven dem gör så himla gott i mig eftersom allt är som det är. T ex Pappa som är inlagd igen och sådant. Kämpa på pappsen!

Mycket matcher nu med till på köpet.. Men det är kul, har fått spela ganska mycket vilket är roligt. Match på lördag också borta mot Ljungby, då kör vi.. Gick vidare i DM då vi vann mot Haif i tisdags. Gött!
På torsdag åker vi till Kläppen, också ganska gött.. Särkilt med lite snö, just nu har dem 50cm -1, men det skulle komma mer nästa vecka..
Såg en text innan som jag tycker passar ganska bra på denna sidan...

"Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det, att falla till botten, slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast!" Hej hopp...

RSS 2.0