Kolla in!!!

Har precis hittat den underbara texten som jag ska ha på min sänggavel jag ska bygga, Otroligt fin.
Hittade den här på Stilero.se
Stilero - Lantlig inredning, shabby chic och heminredning från Danmark
Stilero - lantlig inredning, shabby chic och dansk heminredning

Jaha,

Nu händer allt och ingenting på en gång.
Förra veckan fick vi reda på svar från pappas läkare och det är absolut inte bra nu, eftersom han fick tumören i ögat så måste vi vänta 2 år till innan han kan sättas upp på kön för att transplantera lungorna, igen. Det beskedet känns oerhört jobbigt, allt gick liksom redan lite utför men nu blev det inte bättre precis, vill ni veta mer får ni fråga blir en hel bok om jag ska berätta allt.
I lördags var jag och Kalle service åt Erik och Nina som tyvärr inte kom längre än halva första sträckan för växellådan ville inte riktigt mer. Men vi stannade och pratade med de andra vi kände och tittade på alla bilar. Jag och Kalle hade en superdag tillsammans. Nu på lördag kanske vi åker service åt erik igen han gör debut med sin nya bil. Hoppas det går bra!!!
Nu ska jag göra något annat men ni får se en bild på mekar-kalle!
Hejsvej..

Ny vecka!

Sitter hemma med fruktansvärd huvudvärk och tittar på biggerst looser och gråter lite när dem gråter, vet dock inte varför. I helgen har det varit fullt upp, i fredags kom några av släkten och slängde av våra takpannor för det var dags att byta så hela helgen har det varit fullt med folk här hemma men det har gått bra.

I lördags körde Erik rally med men det gick inte som det skulle riktigt.. Han och Simon kom ca 2km in på första sträckan sen stod ett träd i vägen för deras framfart.
Så gick det! Synd för det var inte karossbyte vi behövde just nu. Men men bara att fixa.
Jag var däremot inte med på rallyt i lördags eftersom vi skulle byta tak. Det var bara att stiga upp när klockan ringde vid 06.00 men det var ingen fara, halv sju - sju kom Anna och Daniel och lämnade av Måns som skulle vara hos mig hela dagen, de skulle åka vidare till Hagaslätt för att köra folkrace men de fick med sig Kalle istället.
Måns och jag började med att bara mysa i soffan eftersom jag fick väcka honom i bilen var han väldigt trött och skulle egentligen sovit lite till. Efter en stund kom mammas bror och morbror med flera som skulle göra taket, då gick vi ut en sväng och strax där efter somnade Måns i vagnen igen och sov i någon timme till. Under tiden fixade jag där ute, gjorde i ordning mig till att kolla på bowling och fixade lite mat till Måns som han skulle få när vi kom in till stan.
Anna skulle spela bowlingmatch så vi var nere och tittade och skrev lite papper åt dem och så, snällare unge får man leta efter. Måns somnade till och med efter en stund med lite mat och bus. När matchen var färdig åkte vi hem, busade och myste lite till, även lite mat gick ner i magen. Sen körde vi upp till Ida som tittade på innebandy i Öjaby, det tyckte han var jätteroligt att titta på men efter lite mer en halva matchen blev han väldigt trött så vi gick upp så han kunde ligga i vagnen under tiden vi tittade så han somnade så sött där i. När vi kom hem tränade i hundarna lite och bara flöt omkring, ungefär vid 5-6 tiden kom Anna och Daniel tillbaka. Måste bara säga att det var oerhört roligt att få ha Måns en dag så, Tack Anna!
Igår var det dags att lägga på de nya pannorna så vi alla bar och bar på dessa pannor men gud så fint det är nu.  Idag har jag varit i skolan och det var nästan en pest men tänker bara på att på lördag ska jag, Erik och Kalle titta på rally, alltså en heldag bara vi. Mysigt!
Ha det bra alla nu! För nu ska jag krya på mitt huvud lite.
See you later aligator!

Tjolahopp!

Nu var det verkligen evigheter sen jag skrev sist..
Så dags igen, skolan är igång och allt går bra, hela förra veckan var det praktik som gällde, jag är på Fru Blomster mitt i stan, vilket är jätteroligt. Kommer fortsätta att vara där varje torsdag och fredag fram till V.45 det kommer vara superbra.
Det är mycket som har hänt, pappa har strålat bort sin tumör i ögat och nu väntar vi på svar från teamet i Lund för om han kan transplantera lungorna igen eller hur de har tänkt. Just nu har han bara 10% kvar av sin lungkapacitet vilket verkligen inte är bra.
Tillbaka till livet.. Denna veckan har det varit fullt upp det började med måndag med skola sen hjälpa mamma och pappa att hämta virke på sågen, på kvällen var det träning som vanligt. I tisdags var jag i skolan hela dagen sen vidare direkt till Rottne för att träna Sandras flicklag. På kvällen hade jag träning själv både innebandy och styrketräning.
Erik har varit här nästan hela veckan med vilket är det bästa som finns. Även om jag råkar stänga av klockor och allt i sömnen men men..
Idag har bara varit en slappedag vilket man verkligen behöver ibland, så man orkar allt annat man håller på med. Ikväll har jag jobbat lite och bara kollat på tv.
Nu torsdag fredag är det praktik och träning, hundkurs även match mot vöikers p95, vilket kommer bli superskoj.
På lördag ska vi byta tak här hemma så det kommer massvis med folk, kusiner, morbröder och syskon så det blir full rulle. Jag ska vara barnvakt åt Måns då Daniel ska köra folkrace på Hagaslätt så då lämnar de av Måns här till mig och tar bara Kalle med sig. Måns och jag ska titta när Anna spelar bowling, gå ner till mitt jobb och kolla upp min lön, gå upp till Öjaby och kolla innebandy och bara vara hemma med. Det kommer bli jättemysigt, längtar redan!
Godingen som kommer till mig på lördag!
Nu ska jag ta Erik med mig och gå ner sätta igång en film och sova lite för imorgon är det praktik för oss båda.
See you later aligator!

RSS 2.0