Söndag

Sitter i en buss påväg från Kungälv mot Växjö, förlust mot Kungälv med 8-4. Inte en enda minut spelad, kul söndag att lägga i en buss för att sitta på en jäkla träbänk i 60minuter. Om hela laget gör en dålig match och vin på bänken inte får komma in, hur jävla dåliga är vi då?

Detta var seriepremiären i div 1 och det känns ju sjukt bra.


Ooj ett inlägg!! Tänka sig!

Gött att det funkar att blogga via mobilen igen!!
Just nu kan eventuellt endel tycka att jag är sur, otrevlig och ingen bra kompis. Men allt är jobbigt nu, och då menar jag typ Allt!! Jag jobbar sjukt mycket, jag äter inte, jag äter fel när jag väl äter, innebandyn känns sådär, hinner inte med allt jag vill eller andra vill att jag ska göra. Finns åt helvete för dumma tankar i mitt huvud.. Så ja hur sammanfattar vi? Skit just nu kanske, tror jag spenderat totalt ert ett dygn alltså 24timmar i mitt hem.

Jobbet börjar sju, så uppstigning 6.05, kissa, äta ett par mackor samt bre två till dagen. Tjugo i sju rullar lastbilen mot Alvesta för att spendera någon timme på lagret tillsammans med mina kolleger. Vid förhoppningsvis halv tio - tio rullar lastbilen igen fast denna gången mot Älmhult, i Älmhult besöks Maxi som tar sin lilla tid. Sen vidare till Willys och väl där är klockan senast halv tre för annars är det katastrof.....
Är jag på Willys i vettig tid är klockan ca tre när det är dags för lunch och eftersom jag har en butik kvar ända uppe i Växjö så blir det in på IKEA och köpa två wienerkorvar och ut i bilen igen. Ätandes drar jag nu mot Växjö för att vara där ca en timme senare. Förhoppningsvis jag hemma vid halv sex-sex och då är det bara byta till Träningskläder för att åka och träna i ett par timmar. Väl hemma och duschad är det bara sova. INTE nöjd med den livsstilen just nu, detta måste ändras men vet inte hur, har ni något förslag får ni gärna komma med det!

Annars har det väl egentligen hänt oerhört mycket med pappa, just nu känns det som det har stannat i ett läge tycker inte det har förändrats till det bättre direkt och bra att det inte blivit jättemycket sämre iallafall! Just nu orkar jag inte skriva så mycket om det, så det kommer nog mer när jag sitter vid datorn och har lite tid..

Nu ska jag gå och platta håret och sen lägga mig i sängen!
Hoppas ni inte tappat tålamodet helt när jag varit borta!!

See you later alligator!!


Sep. 20, 2012

Hejsan hoppsan ska mest kolla om det funkar :))


RSS 2.0