Ojojoj!

Nu var det längesen det uppdaterades här, men ingen som har lovat hur ofta det ska skrivas jag skriver när jag har lust. Denna sommaren har varit helt upp och ner, lite som en berg och dalbana. Jag har varit i Vimmerby en vecka då det var semesterracet (folkrace), den veckan var riktigt rolig då den tillbringades med Anna S, Tobias, Anna L, Daniel, Kalle och Måns har inte fått bilderna så lägger ut dem när jag har fått dem av Anna. Efter den veckan var jag hemma i Skogstorp och tog det lugnt, i söndags drog jag och Erik till Göteborg i två dagar vi shoppade och bara tog det lugnt vilket var väldigt skönt. Nu i veckan har jag jobbat mina timmar även varit med och stängt några gånger, ska nog vara med imorgon med men får se hur jag gör för Sofia hade visst bestämt att hon också skulle vara där så känns lite spretigt att vara tre som stänger, men vi får se får dock gå 2 timmar på stan vilket inte är så roligt.
I helgen ska jag och Erik vara kattvakter åt min brors katter så ska bo i deras lägenhet i stan, får se hur det blir med det. Sen på söndag ska vi äntligen på co-driver kurs i Hörby, så vi kan börja åka på riktigt. Nästa vecka har jag inget planerat bara att åka och bleka håret hos syrran och klippa klorna på hennes hundar.
Anledningen till att min sommar har varit upp och ner är också att jag har varit lite småförkyld så har inte kunnat träna fullt ut, men lite har gått. Pappa har också fått lite olika besked, han har fått en tumör och väntar fortfarande på en re-transplantation, detta var väldigt liten del av allting då jag kommer berätta mer när jag har ork och lust, ingen vet när. 
Jag kämpar vidare, här får ni en bild på min underbara pojkvän. 
Byebye have as very nice day!

RSS 2.0